Ella e John Assistir Ella e John 720p Dublado/Legendado Online ​O Caçador de Lazer é o apelido que Ella e John Spencer deram a seu trailer, que usavam para tirar férias com os filhos nos anos 1970. Hoje, já na terceira idade e loucos para fugir de uma vida de cuidados médicos, o casal volta a embarcar no veículo e parte em direção a ... | Captain Planet | THE RIVER

Robert Lieberman

Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec, Režisér,  

Narodený: 16.7.1947

Miesto Narodenia: Buffalo, New York, USA

Herecká Filmografie:

  1. Celebrity Profile: Marilu Henner (1999)

Režijná Filmografie:

  1. The Expanse (2015)  
  2. Eve of Destruction (2013)  
  3. Breakaway (2011)  
  4. Tortured, The (2010)
  5. Haven (2010)
  6. Agent bez mena (2010)  
  7. A.M.P.E.D. (2007)
  8. Posledné dni planéty Zem (2006)
  9. Mestečko Heuréka (2006)  
  10. Shark (2006)
  11. Dexter (2006)    
  12. Čarodej Zememoria (2004)    
  13. Jake 2.0: The Tech (2003)
  14. Jake 2.0 (2003)  
  15. Second String (2002)  
  16. Mŕtva zóna (2002)
  17. Mŕtva zóna (2002)  
  18. Krvavé nebo (2002)
  19. Križovatky medicíny (2000)
  20. Netforce (1999)
 

...více
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.